sunnuntai 6. toukokuuta 2012

5.- 6.5 näyttelyviikonloppu

5.5.2012 Harjavalta, tuomari Sanja Vretenicic, Montenegro


Ilma oli sateinen ja viileä. Olimme ajoissa paikanpäällä ja ehdimme seuraamaan urosten kehiä. Tuomari oli tiukka ja ERI:ä ei juuri jaettu.

Junnunarttuja oli kaikenkaikkiaan 22. Keiju esiintyi pöydällä hyvin. Yksittäisliikkeissä vein sitä tiukalla ja lyhyellä narulla. Tuomari pyysi liikkeet uudestaan, mutta löysällä narulla. Ja Keiju liikkui näin paremmin. Vielä siihen sitten seisomaan ja odottelemaan arvostelua. Ja sieltä tuli ERI. Voi että, miten onnellinen olin. Sade ja kyyneleet levittivät ripsarit poskille. Tuomari jakoi yhteensä vain viisi ERI:ä! Kilpailuluokassa Keiju sijoittui hienosti kolmanneksi :)

Tässä arvostelu: 11 months old. Good size. Correct head. Good neck. Correct topline. Correct proportion. Good quality of coat.


6.5.2012 Rauma, tuomari Elzbieta Chwalibog, Puola


Ilma oli onneksi aurinkoinen/ puolipilvinen. Ajoissa onneksi paikalla, koska tämä tuomari oli erikoisen nopea arvostelussaan.

Turkkia olisi tänään pitänyt kostuttaa ja harjata enemmän kuin tein. Takapäästä turkki nousi ylöspäin kehässä. Ennen kehäänmenoa Keiju oli hepulituulella. Onneksi kehässä Keiju oli rauhallinen ja pöydällä yritti suukotella tuomaria :). Tuomarin huomattua Keijun hammaspuutoksen, huitaisi kädellä ja ilmehti sen olevan sitten siinä. Keiju liikkui hyvin löysällä narulla, josta olen tyytyväinen. Ja tuloksena oli tänään EH. Eli ei ollenkaan hullumpi viikonloppu!

Tässä vielä arvostelu saksasta vapaasti käännettynä: Oikea pää ja ilme, hieman kapea edestä, vähän rinnansyvyyttä, riittävät kulmaukset, turkki hieman laineikas, liikkuu hyvin.

Allaolevat kuvat: Sirpa Saari



1 kommentti:

  1. Onnea upeasta näyttelyuran aloituksesta! :) Siis mitä hampaita Keijulta oikein puuttuu? Ei se yleensä nyt noin vakavaa ole ollut jos hampaita puuttuu :D Monilta nimeltä mainitsemattomilta huippukoirilta puuttuu vaikkas kuinka paljon hampaita ja silti ovat keräilleet vaikka mitä titteleitä! ;) Mutta tosiaan, onnea vielä viikonlopun saldosta! :) PS: Olis ollut kiva olla seuraamassa, mutta se nyt ei ollut tällä kertaa mahdollista, mutta teitä toivottavasti nähdään vielä muuallakin? ;)

    VastaaPoista